خرید مدرک مامایی کارشناسی پیوسته
رشته مامایی از رشته های علوم پزشکی است .که دانش آموختگان آن کارشناسی با ارائه خدمات بهداشتی باروری حین و بعد از زایمان انجام مراقبت های نوزادان و شیرخواران و ارائه آموزش و مشاوره سلامت جنسی و باروری به زنان در حدود وظایف تعیینشده ترویج زایمان طبیعی و … تشخیص حالات غیر طبیعی در مادر جنین و نوزاد تازه متولد شده .انجام اقدامات اضطراری در حین بارداری و زایمان و ارجاع به موقع موارد غیرطبیعی در جهت تامین و ارتقای سلامت مادر و جنین نوزاد و شیرخوار به کودک تلاش میکنند.
درباره رشته مامایی
بر اساس مدارک و مستندات باقی مانده از دوره های پیش هیپوکرات پزشک یونانی برنامه آموزشی مامایی را در قرن پنجم قبل از میلاد شروع کرد. سرانوس پزشک رومی در قرن دوم میلادی مشخصات یک مامای خوب را شامل نیاز به تحصیل و دسترسی به دانش مامایی تعیین کرد. او همچنین کتابی را نوشت که تا سال ۱۵۰۰ میلادی مورد استفاده قرار میگرفت.
در سال ۱۴۵۲ میلادی آلمان اولین قانون در مورد مامایی در زمینه زایمان زنان را تصویب کرد. در کشورهای غربی که با مهاجرت دیگر افغان تشکیل شده بود نظیر ایالات متحده آمریکای لاتین و استرالیا ماما جوامع مهاجر یک ضرورت محسوب می شدند. همواره مورد احترام بود.

آموزش مامایی در این جوامع به حدود ۲۰۰ سال قبل برمیگردد در آمریکا در سالهای ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۹ آموزش و صدور مجوز کار برای ماماها انجام شد و به تدریج آموزشکدههای مامایی تاسیس شد.
در ایران اولین مدرسه مامایی در سال ۱۲۹۸ در بیمارستان بانوان سابق شهر تهران تاسیس شد. پس از گذشت ۱۰ سال از اولین آموزشگاه عالی مامایی با دوره سه ساله معادل لیسانس به عنوان یکی از شعب مدرسه طب در سال ۱۳۸۰ آغاز به کار کرد.
بعد از تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ دانشکده پزشکی در سال ۱۳۱۵ بیمارستان زنان به همراه آموزشگاه مامایی آن در سال ۱۳۱۹ ضمیمه دانشکده پزشکی شد. از سال ۱۳۵۴ تا زمان انقلاب اسلامی دوره های لیسانس مامایی در مراکز اصفهان مشهد و دانشگاه شهید بهشتی گسترش یافت.
در سالهای قبل از انقلاب علاوه بر لیسانس مامایی در بعضی از مراکز دوره های کاردانی مامایی و معادل لیسانس پرستاری مامایی وجود داشت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بازگشایی دانشگاه ها به دنبال انقلاب فرهنگی دوره های کاردانی مامایی با کارشناسی ناپیوسته واسه پس کارشناسی پیوسته مامایی در اکثر استانهای کشور تاسیس شد.
از سال ۱۳۶۴ تا شناسی ارشد مامایی در دانشگاه تربیت مدرس و از سال ۱۳۷۰ در ۸ دانشگاه بزرگ دیگر کشور برقرار گردید. مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی نیز موجود است مرد کاردانی این رشته به دلیل عدم نیاز کشور از سال ۱۳۸۵ تاکنون متوقف شده است.